Carports

CarportsCarports
Een carport of terrasoverkapping, een overkapping van wandelpaden of parkeerterreinen, een terras bij een horecagelegenheid, een luifel bij een winkel, noem maar op: met dit luxe systeem kan het allemaal.
De verschillende onderdelen zijn probleemloos te koppelen tot oneidige lengtes en breedtes. Alles kan, vrijstaand, geschakeld en aangebouwd worden geplaatst. En dat allemaal in zeer korte tijd dankzij het doordachte systeem.

Duurzaam en veilig
De elementen van de overkappingsystemen zijn vervaardigd van zeer duurzame materialen. Voor de onderbouw gebruiken wij thermisch verzinkt staal. Dit wordt zorgvuldig behandeld voor een strak resultaat. Voor de bovenbouw, het zogenaamde dek, gebruiken we aluminium. De gehele constructie wordt tenslotte voorzien van een milieuvriendelijke/kwaliteitscoating, leverbaar in maar liefst 200 RAL-kleuren.

Beglazing/verlichting
Voor de beglazing kan worden gekozen uit Security veiligheidsglas van 4 mm. dik, of massieve geextrudeerde kunststof platen van een niet van glas te onderscheiden kwaliteit.

Contactgegevens

Neem gerust contact opVerabouw
Mart van den Broek

Linie 42
5405 AN   UDEN

Routebeschrijving

KvK 1718 8019

0413 - 248 348

info@verabouw.nl

www.verabouw.nl