Veranda's

Veranda'sVeranda's
Een fraai terras ademt de sfeer uit van de tuin en maakt ruimte voor ontspanning, tuinmeubelen of zo maar een plekje om te genieten. Om dat te bereiken moet U het ideale evenwicht vinden tussen planten, siervoorwerpen en meubelen.
Een veranda mag hierbij niet ontbreken. Ze dient als beschutting tegen weer en wind en biedt schaduw aan mens, dier of plant. Met een veranda kunt U heel wat richtingen uit, zo kan die een apart, gezellige ruimte worden of dienen als scheiding tussen terras en (groente)-tuin. Veranda's voegen altijd iets toe aan de inrichting van tuin of terras.

Aluminium veranda's
Onze aluminium veranda's worden geconstrueerd met o.a. Pallazzo-, Aluxe-, AluK- en AVZ-profielen en zijn geheel op maat gemaakt op de door U opgegeven afmetingen en RAL-kleur, en worden geleverd met helder, opaal of zonwerende aqrylaatplaten (16 mm). Ook veiligheidsglas of sandwichpanelen behoren tot de mogelijkheden.
Indien gewenst leveren wij onze veranda's met bijpassende elektrische zonwering en/of spotjes, zelfs een afgewerkte vloer bestaan tot de mogelijkheden. Mocht U een voorbeeld willen zien van onze veranda's, maak dan een afspraak voor het bezichtigen van onze showroom. Indien U liever wilt dat wij bij U ter plaatse de mogelijkheden van een veranda komen bespreken is dit uiteraard ook mogelijk.

Houten veranda's
De warmte en gezelligheid die hout uitstraalt is niet te evenaren, al vraagt dit een regelmatige inspanning tot onderhoud. Het hout dat wij verwerken is verschillende malen voorbehandeld zodat schimmel en vocht geen kans krijgen.
Buiten de natuurlijke kleur van het hout bieden wij ook de mogelijkheid om het hout te lakken in een RAL-kleur naar Uw keuze.
Er wordt steeds gebruik gemaakt van aluminium afdeklijsten i.p.v. rubber. Deze afdeklijsten zijn niet onderhevig aan slijtage en garanderen dus een langere levensduur. U kan Uw veranda niet alleen personaliseren met de kleurkeuze ook door de keuze in uitvoering: klassiek, rustiek of modern.
Onze systemen zijn ook steeds zo vervaardigd dat er een mogelijkheid is om uw veranda later gedeeltelijk of volledig dicht te maken.

Contactgegevens

Neem gerust contact opVerabouw
Mart van den Broek

Linie 42
5405 AN   UDEN

Routebeschrijving

KvK 1718 8019

0413 - 248 348

info@verabouw.nl

www.verabouw.nl